De hortensiatuin.zondag 21 april 2013

Oplossing voor het volgen van mijn blog

Van verschillende mensen hoor ik terug dat er problemen zijn met het volgen van mijn blog. Deze vraag heb ik doorgespeeld naar de servicedesk van blogspot. Van hen heb ik het volgende antwoord als mogelijke oplossing ontvangen:


"Browser gerelateerde problemen kun je zelf weinig aan doen, met Chrome zie ik de gadget correct. Ik zal later vandaag ook met andere browsers controleren of alleen IE dit probleem heeft of dat ook andere browsers dit euvel hebben”

Vervolgens:

"Het is daadwerkelijk een IE issue, wanneer je de comptabiliteitsknop van de browser gebruikt is de gadget wel zichtbaar"Ik hoop dat het op deze manier wel iedereen zal lukken mijn blog te volgen, ook degenen die internet explorer als browser hebben ingesteld. Zelf heb ik het al uitgeprobeerd, en het lukte me om de knop zichtbaar te krijgen. Ik geniet erg veel van alle leuke berichten die ik van jullie ontvang op mijn blog berichten.


Fijne zondag allemaal 

5 opmerkingen:

 1. Ik gebruik internet via Morzilla Firefox en dat levert zelden tot nooit problemen op. IE geeft vaker problemen, een tijd terug ook met het achterlaten van een reactie. Ik hoop voor je dat de problemen nu zijn opgelost.

  Nog een fijne zondag! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kan je blog gewoon volgen, dus geen enkel probleem.
  Wat een mooie metamorfose heeft je blog ondergaan, je dochter heeft
  mooi werk verricht!!!

  Jij krijgt mijn nieuwe blogposten nog steeds niet binnen zag ik, omdat je mijn oude blogadres nog in de lijst hebt staan. Dit kun je verhelpen door mijn nieuwe blogadres in je leeslijst toe te voegen.
  http://whats-inaday.blogspot.nl

  Lieve groet,
  Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ondervind ook geen problemen met je blog. Ik kan gewoon lekker genieten van je mooie foto's! En dus een zeer complimenteuze reactie schrijven, bij deze. Het is even uitzoeken, die computer-weetjes. Ik kan je daar jammer genoeg niet bij helpen, ben zelf een digibeet. Maar het zal allemaal wel goed komen.
  Fijne week!
  Liefs, Peetje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik kan je gelukkig volgen hoor hahahah dus hoop dat het voor de gene die het niet kunnen opgelost word ...wens je een fijne week lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hai hai. Gelukt hoor!
  Leuk dat je bij mij langs bent geweest en ik ga nu nog even van jou blog genieten!
  fijne dag
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen