De hortensiatuin.woensdag 17 april 2013

allemaal lieve berichtjes

Inmiddels zijn er verschillende nieuwe volgers van mijn blog, welkom allemaal.  Iedereen bedankt voor de lieve berichtjes die ik de afgelopen tijd van jullie mocht ontvangen.

9 opmerkingen:

 1. He.. je hebt je blog verandert, leuk zo.
  Fijne Dag,
  inge, my choice

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De berichtjes maken het juist ook zo leuk!Het lukt me niet altijd maar ik probeer geregeld her en der even weer te reageren, vind het zelf ook zo leuk een reactie te ontvangen!Groeten,Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat er ook weer nieuwe volgers bij zijn, dat maakt
  het ook zo leuk!!!

  Volgens mij ontvang jij mijn updates niet, ik zag in je leeslijst nog mijn oude adres staan, misschien wil je dit in de leeslijst veranderen?
  Het adres is: http://whats-inaday.blogspot.nl

  Lieve groetjes,
  Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is nou net zo leuk, reacties krijgen! Het lukt me niet altijd om bij iedereen die ik volg iets te plaatsen, maar ik doe mijn best, omdat ik het zelf ook zo leuk vind.
  Dus geniet maar weer van je volgers en reacties, doen wij dat van je blog!
  Liefs, Peetje.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is ook prettig om je blog te volgen, dus jij ook bedankt. Wat een leuk kapstokje.
  Groetjes, Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Roelie,

  Dank je wel voor je reactie op mijn blog. Als het goed is, is je dochter lekker bij je dus ik zal je niet langer ophouden. Maar ik heb mij als volger aangemeld, dus ik kom vast nog wel een keer buurten ;-).

  Veel plezier samen! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi, ik wil je eigenlijk gaan volgen als een 'gewone' volger en niet in een groep ofzo. Ik heb dat Google+ zelf niet. Maar het lukt me niet om je te gaan volgen. Onder het kopje volgers op jouw blog staat verder niets. Hoe moet dit nu?
  Groeten Barry van Des Guirlandes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Barry, boven de knop volgen staat in het klein een knop: 'neem deel aan deze site', in het blauw. Misschien dat het met deze knop lukt? Groeten Roelie

   Verwijderen