De hortensiatuin.woensdag 1 maart 2017

Voorjaar en grote plannen


Het is inmiddels al een tijdje geleden dat ik een post heb geplaatst. Zoals jullie waarschijnlijk wel herkennen, ben ik tegenwoordig vaker op Instagram te vinden. Daarnaast is mijn passie voor fotografie een tijdrovende bezigheid, 

Maar ik heb wel leuk nieuws te melden vandaar deze post. We gaan verbouwen, sommigen van jullie wisten het al, maar het is nu definitief. Heerlijk na al die jaren van twijfel weer nieuwe plannen te kunnen maken.


Ons oude huis is al behoorlijk verbouwd, daarom twijfelden we heel erg of we nog een grote verbouwing zouden gaan doen. Verhuizen zou ook een mogelijkheid zijn om helemaal opnieuw te starten.

Maar eigenlijk zijn we ook wel gehecht aan ons huis en de plek, dus we gaan verbouwen. Volgende week komt de architekt om de plannen met ons door te nemen. Ohhhh zo spannend en ik heb er ook enorm veel zin in.


Doordat we zolang hebben nagedacht over onze plannen, raakte ik mijn inspiratie wel een beetje kwijt. Ik merkte dat ik geen zin meer had om de woonkamer te schilderen en ook de klus in onze slaapkamer is stil komen te staan. Ik hoop dat nu door de nieuwe plannen de inspiratie ook weer gaat bruisen.


In huis is er dan ook heel weinig veranderd. Daarom heb ik een paar sfeerfoto's geplaatst en natuurlijk een mooie macrofoto van de sneeuwklokjes.

Van onze lieve buurtjes heb ik toestemming gekregen om languit in hun tuin tussen de sneeuwklokjes te gaan liggen, hihi. Je moet wat voor een mooie foto overhebben toch.


Leuk dat jullie een kijkje hebben genomen op mijn blog en dank jullie wel voor alle stemmen op mijn foto bij de fotowedstrijd van de NRC. Ik had binnen een paar dagen al 83 stemmen. De publieksprijs heb ik daarmee niet gewonnen, maar de jury uitslag moet nog bekend gemaakt worden. Dus wie weet.

Fijne week allemaal

Lieve groet Roelie

8 opmerkingen:

 1. Heee Roelie wat leuk verbouwen...ga maar veel bloggen hoor...leuk!....en wat een prachtige foto met de sneeuwklokjes....liefs Ria x❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als je het naar je zin hebt dan is het zo moeilijk om weer iets te vinden waa r je weer met plezier zou willen wonen. Verbouwen is ook weer leuk.
  Weet eigenlijk niet of ik je volgende op IG.
  Ga even kjjken.
  En succes met de verbouwing.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als je het naar je zin hebt dan is het zo moeilijk om weer iets te vinden waa r je weer met plezier zou willen wonen. Verbouwen is ook weer leuk.
  Weet eigenlijk niet of ik je volgende op IG.
  Ga even kjjken.
  En succes met de verbouwing.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat jullie toch besloten hebben om te gaan verbouwen. Ik ben benieuwd hoe het gaat worden en hoop dat hier te kunnen gaan volgen. Heel veel succes!

  Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat spannend, een verbouwing! Daar gaan wij natuurlijk digitaal van mee genieten?! Mooie foto's weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goede keus om te gaan verbouwen als de plek waar je woont zo naar het zin is.
  Succes met de plannen.
  Groetjes Brenda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Spannende plannen. Succes met alles en ben heel benieuwd :))
  Voor nu een goed weekend
  lieve groet Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen