De hortensiatuin.



woensdag 12 oktober 2016

Herfst

Vandaag had ik absoluut geen zin om naar buiten te gaan. Het is met 10 graden wel even wennen weer dat het echt herfst is. De herfst is wel een prachtig seizoen, met warme kleuren. Thuis heb ik daarom ook weer de kleine rozenbottels in een pot staan.






 En ook ben ik weer een beetje aan het schuiven. Binnenkort krijgt de tv een ander plekje in de kamer. Hierdoor kunnen we voor het eerst sinds jaren de fauteuils op een andere plek gaan zetten.

En we zijn van plan om nog een keer behoorlijk te gaan verbouwen. Al jaren zijn onze keuken en badkamer aan vervanging toe. Maar we hadden geen idee wat we nu wilden en de ideeen die we hadden lagen mijlen ver uit elkaar. Binnenkort gaan we met iemand om de tafel die met ons mee kan denken. Een deel van het plan is om de keuken te verplaatsen naar de achterzijde van ons huis ;)

Vandaag had ik geen zin om naar buiten te gaan, maar ik heb nog wel een paar foto's die de afgelopen week zijn gemaakt. Ik merk dat ik helemaal verslaafd ben geraakt aan het fotograferen. Sinds een tijdje ben ik lid van Zoom. Daar leer ik heel erg veel, maar belangrijk is ook dat ik anders ga kijken naar de natuur en naar mijn eigen foto's. 


Tegenwoordig bewerk ik ook alle foto's, die ik in raw formaat maak, in photoshop. Sinds kort gebruik ik daar ook een mooie plugin voor, de nik filters van google. Hiermee kun je je foto's prachtig bewerken en worden ze nog mooier.








Mijn stijl van fotograferen is langzamerhand aan het veranderen.

Bedankt voor jullie leuke reacties op mijn vorige post en op Instagram, fijne week allemaal

lieve groet Roelie