De hortensiatuin.



vrijdag 22 april 2016

De nieuwe tafel

Daar staat hij dan, op zijn plek in de woonkamer. We hebben hem afgelopen weekend opgehaald bij Miranda en Jeroen van der Ham, van Hamsmade, waar we na de lange rit heel gastvrij met een lekkere kop koffie werden ontvangen. We hadden de tafel al eerder bekeken in het huis van Anja Otto. Jeroen van der Ham heeft de tafel in zijn werkplaats gemaakt.
 

De tafel was precies zoals we hadden verwacht, prachtig en vakkundig gemaakt. We hebben ook hier lekker rondgekeken naar de sfeervolle inrichting, de kleuren en de mooie spulletjes bewonderd. Het ronde dienblad en het kleine ronde houten bakje konden we niet weerstaan. Het ronde tin-achtige schaaltje kregen we van Miranda.
 


We hadden een aanhangwagen geregeld om hem in te vervoeren. Wat is deze tafel zwaar zeg, pfff. Toen we thuis kwamen hebben we gelukkig hulp gekregen van een lieve buurman en onze dochter. En nog was het een hele klus.
 







 
Het is een heel stoere en robuuste tafel, zo prachtig. En qua formaat past hij heel erg goed in onze kamer. Beter dan de ovale tafel. Deze is woendagavond opgehaald door iemand die hem heel graag wilde overnemen. Wij zijn er super blij mee en het leuke van deze tafel is ook dat hij heel weinig qua styling nodig heeft. De tafel op zich is al prachtig, bedankt voor dit mooie project Anja en Jeroen.
 
Vandaag kreeg ik heel onverwachts een prachtig boeket van onze zoon. Zo lief.
 





En nog even wat foto's van onze appelbloesem. De bloemknoppen gaan nu allemaal open. Prachtig om te zien. En hoe druk alle bijen en hommels de bloesem bezoeken.
 



 
Ook wordt onze kleine tuin graag bezocht door vogels. We hebben verschillende vogelhuisjes hangen en elk jaar is het weer genieten. Dit jaar heb ik samen met onze dochter de nieuwe camera verdekt neergezet en hebben we met de afstandsbediening hele snelle fotoshots gemaakt. Dat was heel grappig om te doen. Er zijn heel veel foto's mislukt. Maar er zijn er toch een paar gelukt.
 

 
Op een mooie dag wil ik er ook nog eens voor gaan zitten om te zien of ik ze ook vliegend kan fotograferen. Dit was al best lastig. We hadden namelijk alles klaar staan en ingesteld en ja dan komt het pimpelmeesje niet opdagen. En toen hij (of zij) er eindelijk aan kwam was eerst de batterij van de camera leeg en daarna van de tablet, hahaha. Een grote dosis geduld is dus belangrijk.
 
Lieve groet
Roelie