De hortensiatuin.



zondag 22 maart 2015

Oude spiegel behandeld met kalkverf


Afgelopen week was ik een weekje vrij. Het weer zat goed mee en ik heb heerlijk kunnen genieten van de zon en het heerlijke voorjaarsweer.

Maar zodra ik dan vrij ben komen er allerlei ideeën en plannen naar boven, waar ik anders weinig tijd voor heb. Waarschijnlijk kennen jullie dat gevoel ook wel.  Daarom ben ik buiten met onze spiegel aan de slag gegaan. Een lekker overzichtelijke klus. 

Ik begin maar met een foto van het eindresultaat, waar ik zo trots op ben. Kalkverf is echt heel leuk om mee te werken. Bij verschillende bloggers had ik dat al gelezen en gezien.

 Zelf durfde ik eerst niet deze stap naar kalkverf te zetten. Inmiddels heb ik zelfs al één muur in de kamer met kalkverf behandeld. Misschien moet ik nog maar wat meer vrij nemen, zodat ik de rest van de kamer ook kan schilderen, hihi.


woensdag 18 maart 2015

Kijkje in mijn favoriete winkel

Doorn is een knus dorp, waar iedereen elkaar wel ergens van kent. Er zijn niet zo veel winkels. Maar de winkels die er zijn, zijn dan weer wel heel erg leuk. Zoals 't Gadehuis, mijn favoriete winkel.


woensdag 4 maart 2015

Alle stoelen verkocht

De stoelen zijn verkocht. Daar ben ik zo blij mee. Ik dacht nog wie zou er nu nog geld willen geven voor deze stoelen. Nou genoeg mensen dus. We hebben ze via mp verkocht aan een groot gezin hebben en zij zijn er super blij mee zijn. En wij dus ook.

Zo ziet het er nu uit in huis