De hortensiatuin.



maandag 9 juni 2014

Kofferbakmarkt vondsten

In deze periode zijn er overal rommelmarkten en kofferbakmarkten. Op hemelvaartdag hebben we heerlijk rondgeslenterd op een paar van deze markten en hebben we een paar leuke houten spulletjes gevonden.


Op de de blog van Inge zag ik dat zij de houten spulletjes met chloor behandeld voor een mooie oude uitstraling.

En dit is dan het resultaat.


De dikke kandelaar heb ik ook op de kofferbakmarkt gekocht. Ik zag hem staan tussen heel veel spulletjes en had direct in de gaten dat hij prachtig zou worden.








Ook deze koperen pudding of charlotte vorm en saus lepel hebben we op de kofferbakmarkt gekocht. Samen voor 1 euro. Al heel lang was ik op zoek naar een koperen puddingvorm, meestal zijn ze vrij prijzig. Maar met nu had ik geluk. Ze staan nu in de tuin omdat ze wat te glanzend zijn gepoetst. Zo krijgen ze weer een verweerd uiterlijk.

Als laatst wilde ik jullie deze foto laten zien. De venetiaanse fontein in Spili op Kreta. We zijn  heerlijk een weekje op vakantie geweest in zuid Kreta. Van deze fontein had ik al veel foto's gezien. Dus daar zijn we natuurlijk een kijkje gaan nemen. Heel bijzonder om te zien.




Bijna is het 2 juli, de datum dat ik de winnaar van de give-away bekend ga maken. Er zijn al heel veel reacties  binnen gekomen. Ook veel stille volgers hebben gereageerd en er zijn nieuwe volgers bij gekomen. Allemaal van harte welkom. Dus wil je nog meedoen, reageren kan nog tot en met 1 juli, give-away

Fijne dag,
Roelie