De hortensiatuin.



woensdag 7 mei 2014

Give-away

Ruim een jaar ben ik nu actief op blogspot. Hoewel ik de laatste tijd wat minder vaak een nieuw bericht post vind ik het nog steeds enorm leuk. Ruim 100 volgers zijn er inmiddels, whow.
Ik heb het afgelopen jaar via jullie ontzettend veel leuke ideeen opgedaan. Mooie winkels en leuke marktjes ontdekt.
En daardoor ook heel veel nieuwe spulletjes gekocht.

Door dit alles ben ik anders in het leven komen te staan. Dat heeft in mijn werk een prachtige kans opgeleverd en thuis heeft het me een interieur gebracht dat helemaal bij ons past. Nou ja bijna dan, je moet toch iets te wensen overlaten? 

  
Dat wil ik graag met jullie vieren. In mijn vorige post heb ik het al verklapt, wat me trouwens al veel felicitaties heeft opgeleverd. Heel erg leuk en bedankt allemaal.

Ik wil het vieren door een kadootje weg te geven. Alle volgers mogen zich aanmelden voor de give-away met een berichtje op deze post.


Ik verzamel al jullie berichtjes in een schaal en laat iemand hieruit de winnaar kiezen. Op 2 juli maak ik bekend wie er heeft gewonnen. 



 Wat kun je winnen? Een linnen theedoek met het recept van appeltaart erop, van 100% leuk, een oude houten klos met hennep touw en een betonnen ramshoofdje op oud hout (bij nader inzien, lijkt het toch meer op een leeuwenkop, maar ach). Allemaal gekocht bij één van mijn favoriete winkels in Zeist, Dutch Wood.

Als laatste nog een paar foto's van onze woonkamer. Ik ben de afgelopen weken wat aan het schuiven geweest met de spulletjes. Waardoor het er weer heel anders uitziet.







Ik ben benieuwd wie er gaat winnen. Een hele fijne week voor iedereen.

Lieve groet Roelie