De hortensiatuin.



woensdag 9 april 2014

één jaar bloggen

Ruim een jaar geleden plaatste ik mijn eerste post op deze blog. Een nu zijn er inmiddels meer dan 100 volgers. Er zijn mensen die mijn blog stilletjes volgen en er zijn ook mensen die regelmatig reageren. Ik geniet van jullie allemaal.

Zelf ben ik  een stiller volger van andere leuke blogs geworden. Helaas door tijdgebrek. Heerlijk vind ik het om de nieuwe posten te lezen in het weekend. Lekker met een kopje koffie op de bank. Of zoals de afgelopen week heerlijk in de tuin. Veel nieuwe inspiratie doe ik van jullie posten op.

Ook zie ik regelmatig een give away post voorbij komen, als een mijlpaal is gehaald. Ik heb er zelfs wel eens één gewonnen. Van Barry http://desguirlandes.blogspot.nl/ heb ik toen een pakketje gekregen met erg leuke spulletjes erin.

Omdat ik nu zelf een dubbele mijlpaal heb bereikt, vind ik het leuk om  ook een give away te gaan organiseren. Binnenkort hier meer nieuws over.


Afgelopen weekend zijn we naar de winkel  Mart Kleppe in Apeldoorn gereden. In het blad Wonen Landelijke Stijl zie je regelmatig advertenties van deze winkel vermeld staan. Het is een ruime winkel met prachtige meubels. Maar er is ook een outlet gedeelte. Mijn man neemt altijd graag een kijkje als er ergens een outlet is. Dus ook hier hebben we een kijkje genomen. En kijk eens wat we hebben gevonden. Een prachtige lamp van Tierlantijn. Voor een koopje. 


Hij heeft de kleur van oud koper. Ik hoefde er helemaal niet eens over na te denken. We waren meteen verkocht. Op deze plek stond namelijk een houten staande lamp met een enorm rieten kap en we waren al een tijdje op zoek naar een lamp die iets minder ruimte in neemt.



Een plaatje niet waar?


Verder ben ik nog aan de slag gegaan met de proef potjes  kalkverf die ik van Carte Colori heb gekregen, naar aanleiding van een post. Mijn dochter en zoon hebben een paar jaar geleden een prachtig paardenhoofd gegeven op mijn verjaardag.


Het hoofd was wit zoals jullie kunnen zien. Ik heb hem flink geschuurd en een onderlaag gegeven met de kleur Corno. Daarna heb ik hem geschilderd met de kleur As en deze weer licht opgeschuurd zodat de onderlaag er door heen komt.


En als laatste ben ik lekker aan kliederen geweest met zwarte tuingrond, haha. Dat vond ik nog het leukste. Heerlijk smerige handen en een mooi verouderd resultaat.


Fijne week en straks gezellige paasdagen. En hou mijn blog in de gaten voor de give away die er aan komt.

Lieve groet Roelie