De hortensiatuin.



zondag 31 maart 2013

donderdag 28 maart 2013

stoere lamp

Bij Seizoen&Stijl had ik een stoere lamp gezien. Tegenwoordig neem ik eerst een bedenk periode voor dit soort aankopen. Maar eenmaal thuis kon ik hem niet uit mijn hoofd zetten. 

Afgelopen woensdag ben ik opnieuw naar de winkel gegaan en heb de lamp gekocht. Manlief vond hem ook mooi en heeft hem meteen opgehangen.






En zeg nou zelf is het geen prachtige lamp?

maandag 25 maart 2013

houten ornament

Een tijdje geleden hebben we een houten ornament gekregen waar een groot gewei op zat. Het gewei was eraf gevallen en ligt nu op de kast gewoon mooi te zijn. Maar wat we met het ornament zullen doen zijn we nog niet uit.


Het was helemaal donker bruin en zag er een beetje kitsch uit. Inmiddels is het met een loog oplossing behandeld. Eerst wilden wij hem helemaal blank laten en daarna met blanke of grijze was behandelen. Maar met alle randjes en richeltjes is dat erg lastig. Misschien tot maar met krijtverf dan?

zondag 24 maart 2013

welkom allemaal en bedankt

Welkom allemaal op mijn blog. Dankzij het bericht het bericht dat Eefie op haar blog heeft geplaatst zijn er veel mensen op mijn blog komen kijken. Heel erg leuk. Veel mensen heb ik een berichtje gestuurd maar om niemand te vergeten plaats ik ook nog dit berichtje. 

Bedankt allemaal voor de vele lieve berichtjes over de keukentafel. Jullie hebben me helemaal overtuigd. Ik ga de stoelen schilderen (als ik moed heb verzameld, haha al die latjes)


Nog een leuke sfeer foto. Sinds ik blog heb ik een paar leuke winkels ontdekt. Gisteren ben ik bij Seizoen&Stijl in Ochten geweest, daar heb ik een leuk schaaltje gekocht en een hele stoere lamp gezien. En de aardewerk pot heb ik bij Dok 2 vandaan in Veenendaal


zaterdag 23 maart 2013

de keukentafel

Afgelopen weekend heeft de  grenen keukentafel eraan moeten geloven. Het was een heel karwei, maar het eindresultaat mag er zijn. Ik ben er erg trots op.


donderdag 21 maart 2013

het volgen van mijn blog

Leuk dat ik allerlei reacties krijg op mijn blog berichten en foto's . Alleen werkt de volgers link nog niet goed. Handig ben ik hier nog niet zo in. Dus als iemand een goede tip voor mij heeft, heel graag. Wel heb ik een nieuwe volg knop geplaatst. Misschien werkt deze beter.

woensdag 20 maart 2013

de strijk

Ik weet niet of strijken nu leuk gaat worden, maar de strijkplank ziet er in elk wel een stuk leuker uit zo.



zaterdag 16 maart 2013

de cloche

De cloche is binnen en hij is prachtig. Silvia van het lijstje van brocante had hem ook nog heel leuk ingepakt. Super blij ben ik ermee.
Nu nog een mooi plekje zoeken. Ik weet niet hoe dat bij jullie werkt, maar bij mij wordt hij overal even neergezet totdat ik het perfecte plekje gevonden heb. Ik sjouw er de hele dag mee rond.

vrijdag 15 maart 2013

prachtige cloche

Vandaag voor het eerst een beetje prijzige aankoop via mp gedaan en laten opsturen. Een prachtige cloche. Deze stond al een tijdje op mijn verlanglijst en daar zag ik hem zomaar.


Het is de voorste, een wat kleinere maat. Hij gaat vandaag op de post. Best spannend.

Eerder deze week heb ik ook al zo'n leuke aankoop gedaan via mp. Een oude speculaasvorm.



verrassend genoeg kreeg ik geen commentaar van mijn echtgenoot op mijn aanwinsten. Ik beschuldig hem er regelmatig van dat hij een "malle pietje"  is die alles kan gebruiken. Maar eigenlijk ben  ik zelf een  "malle pieternelletje"  haha.

donderdag 14 maart 2013

woensdag 13 maart 2013

de keukentafel mag nog even wachten

Daar stond ik vanochtend, klaar in mijn oudste plunje. Gereed om de tafel met afbijtmiddel  te lijf te gaan. Nog even een kop koffie. Daar gaat de telefoon. Ik moet nog wennen aan het geluid ervan. Ik heb de oude blackberry van mijn zoon gekregen.

Eer dat ik door had dat het mijn telefoon was, had de beller al een bericht ingesproken. Het bleek een collega te zijn. Of ik toch nog wilde werken vandaag. Om 3 uur 's middags was ik weer thuis. Dus de tafel ontspringt nog even de dans. Maar niet voor lang.

dinsdag 12 maart 2013

morgen een spannende dag

Gisteren verniswas besteld bij verftechnieken.nl.  Ik ga de keukentafel kaal schuren en opnieuw bewerken.



mijn eerste blog

Mijn eerste blog.

Sinds ik pinterest heb ontdekt, heb ik ook de blogs ontdekt. Wat een opluchting zeg. Er zijn meer mensen zoals ik. En wat een leuke verhalen met prachtige foto's